INFO: GPS  dagtrips 

           

 

Dag 1 : Thuis vertrokken om 5h00, om na 3 stops en 595km, en om 14h in ons hotel "Luccotel" aan te komen, we hebben nog een beetje moeten wachten daar onze kamer(81) nog niet klaar was, de kamer was gelegen in het motel gedeelte en had airco. We konden de motor ook voor de deur parkeren. Het avondeten was om 19h, en ik kan nu al verklappen dat het elke dag lekker was.

Dag 2 : Opgestaan om 7h30, dan een stevig ontbijt, dan start van de eerste rit naar Chateau de Mont Poupon, daarna het Chateau de Mont Trésor deze was spijtig genoeg vandaag gesloten.

Dag 3 :  De dag begon wisselvallig, we zijn de stad ingetrokken , maar snel moeten terug keren daar de hemelsluizen werden open gezet.

Dag 4:  Deze morgen was het zo een beetje gelijk gisteren, maar na de middag iets beter, dus terug de stad in en hebben het Chateau en de Donjon bezocht.

Dag 5 : Mooi weer, dus wij weg naar het Chateau de Luynes, en daarna de Grottes Petrifiantes Savonnieres.

Dag 6 : Een ritje naar het Chateau D'Azay-Le-Ferron.

Dag 7 : Als eerste het Chateau de Valesne,(prive) dan het Chateau de Saché (Museum de Balzac) en daarna het Chateau de Louroux , maar dit was geen kasteel maar een in renovatie zijnde klooster.

Dag 8 :  Rustdag

Dag 9 :  Op onze laatste dag naar het mooie  Chateau de Cheverny.

Dag 10 :  Na het ontbijt zijn wij vertrokken om 8h en na 3 stops zijn we om 15h05 in Oostende aangekomen.

Besluit: Een mooi gelegen hotel,bestaande uit een hotel en motel gedeelte,alle maaltijden in het hoofdgebouw,uitgebreid ontbijtbuffet,avondeten met keuze uit 3 menu's en met tafelbediening,ideaal hotel als tussenstop naar het zuiden. Krijgt een 8,5/10

Gegevens : Teller : 2095km - Getankt : 91,95 liter - Gemidld verbruik : 4,390liter/100km

GPS gegevens :  Tripteller : 2008,3km - Tot.gemidld : 51,7km/h - Bewogen : 68,6km/h - Max.snelheid : 128km/h - Tot.tijd : 38h51m - bewogen : 29h16m - gestopt : 9h35m

                                                                                 

Maak jouw eigen website met JouwWeb