Welkom » 2005

 

 

INFO:  GPS Reisroute heen & terug & voorziene dagtrips zijn  beschikbaar, in de rubriek "Reisroutes".

 Na onze medereiziger opgepikt te hebben, zijn we vertrokken richting Waldhotel Viktoria te Landscheid-Burg. Daar aangekomen is het afladen snel moeten gaan , want het begon lichtjes te regenen, dus snel naar binnen ,inchecken en de motoren in de garage gezet.

Dag 2 : Na een verkwikkende duik in het zwembad , en een stevig ontbijt, en een boswandeling zijn we naar Wittlich gereden , om te gaan tanken, windowshopping, terrasjes enz... dan terug naar het hotel.

Dag 3 : Vandaag de Nurburgring. Wij zijn eerst naar het F1-Circuit gereden waar ze met ducati's aan het racen waren.Vervolgens naar de Nordscheife, daar het weekend en mooi weer was, kon je er over de koppen lopen. Wij zijn het 20,8km lange circuit opgereden(ik eerst) met ong. 1minuut tussen is Croquet vertrokken, ik kreeg hem terug pas in mijn spiegel op zo een 3km van het einde,hij is me niet voorbij geraakt.

Dag 4 :Vandaag naar Trier, waar we de Kornmarkt, Hauptmarkt en de Porta Nigra en de Dom van Trier bezocht Hebben.

Dag 5 : Rustdag , 's avond was er een bonte avond met live muziek.

Dag 6 : Naar Bernkastel, en daar natuurlijk alles bezocht, die er te bezoeken viel, alsook de nodige terrasjes.

Dag 7 & 8 : Vrije rondritten gemaakt.

Dag 9 : Onze laatste dag , daarom zijn we terug naar Wittlich gereden om vol te tanken, en soeveniertjes te kopen. 's Middags zijn we aziatisch gaan eten, en wat dacht je? het was heel lekkel. Daar het een prachtig weertje was, hebben we terug enkele terrasjes gedaan.

Terug "zu hause" : Na het ontbijt de motoren geladen, dan uitgecheckt, en wij weg.... maar oh wee, eens terug in Belgie, jawel nattigheid, en het heeft niet meer gestopt.

Besluit : Mooi en rustig gelegen hotel, mooie kamers,prachtig zwembad, en fittnes, uitgebreid ontbijt buffet en het avond eten is met tafelbediening met keuze van het hoofdgerecht , geschikt voor motorrijders. Krijgt een 8,5/10

Gegevens : Km op de teller : 1608,3km - Verbruik : 79,5liter - prijs : 107,7€ - gemidld verbruik : 4,94l/100km

GPS gegevens :  Rijdend gemidld: 61,5km/h - Tot.gemidld : 44,0km/h - Max.snelheid : 124km/h - Rijtijd : 15h11m33s - Tijd stil: 10h04m11s - Tottijd : 35h15m44s - Tripteller : 1550,1km

Reisweg zie "Reisroutes"  "2009bis"