Welkom » 2011Bis

Ligging : In het prachtige Müllerthal, op 6 km van Berdorf en op 5 km van Beaufort en een 10 km van Echternach ligt het kleine dorpje Grundhof.

 INFO:  GPS Reisroute heen & terug & voorziene dagtrips zijn  beschikbaar, in de rubriek "Reisroutes".

Dag 1: Donderdag 21/07 - Thuis vertrokken om 08h45, eerst gestopt aan het tankstation van Groot-Bijgaarden om mijn medereiziger(Paul aka Croquet)op te pikken ,vandaar naar Waremme(1e tankbeurt) er vertrokken om 12h00, om zo na nog een kleine tussenstop, en een tankbeurt in Echternach, aan te komen in ons hotel(zie Logies)om 14h45.Na de stop in Waremme regen tot in Echternach. Bij het inchecken kreeg ik kamer "Luxemburg" en Croquet(Paul) "Madrid",iedere kamer heeft een naam van een stad.

Dag 2: Vrijdag 22/07 - Deze morgen was het bewolkt, wanneer we wilden vertrekken begon het te regenen, dus nog ff wachten, vandaag staat "Rit 3"(zie reisroutes) ,op het programma, deze is naar Luxemburg (stad),het bleef bewolt met nu en dan het zonnetje die kwam piepen, toen we in de namiddag vertrokken om het tweede gedeelte te rijden, begon het water te gieten, daardoor hebben we maar beslist om de rit in te korten, en terug richten v/h hotel te rijden, op zo een 10km, v/h hotel werd het terug droog, en zijn we niet aan het hotel gestopt maar door gereden naar Bollendorf Pont, waar we iets later na getankt te hebben, en een lekker broodje met koffie genuttigd te hebben ,terug naar het hotel gereden.

Dag 3: Zaterdag 23/07 -  Vandaag mooi weer. Dus "Rit 2" dan maar,Met als eerste stop "Schloss Ham", daarna de rit verder gezet met nog een koffiestop aan "Hotel Nimstal" Fliegender Hollander, een mooi rustig gelegen hotel, met alle voorzieningen voor motorrijders, en zoals de naam het zegt, uitgebaat door een nederlander. Dan de rit verder gezet naar de voorziene middagstop, maar die bleekt niet meer te bestaan, enkele dorpjes verder hebben we dan iets gevonden, om vandaar uit via Wittlich en Landscheid naar Echternach te rijden,waar er op het plein een volksfeest bezig was, nadien terug bijtanken en zo via Berdorf naar ons hotel.

Dag 4 : Zondag 24/07 - Vandaag een gedwongen rustdag, daar het opnieuw te slecht was om te gaan rijden, wanneer het terug beterde was het te laat om nog te gaan rijden, zodus zijn we maar gaan wandelen naar, en in Bollendorf.

Dag 5: Maandag 25/07 - Na het ontbijt zijn we om 8h45 vertrokken huiswaarts, na een kleine tussenstop doorgereden tot het tankstation van Waremme, en zo naar Groot Bijgaarden, waar we na een lekkere koffie, afscheid hebben genomen van elkaar, en ik vertrokken ben richting Oostende, waar ik aangekomen ben om 13h35.

Besluit : Goed gelegen hotel, zeer ruime kamers,vriendelijke service, lekkere maaltijden,zeker een aanrader voor een kort verblijf, prijs -kwaliteit is een 10/10 waard.

Reisgegevens :

Tot Km.Motor :1059 - Getankt: 44,29 Liter - € :68,53 - Gemid.verbruik: 4,185 l/100km

GPS gegevens :

Km : 1030,1 - Max.Snelheid : 125km/h

Bewogen gemid. :73km/h - Tot.Gemid. : 52km/h

Tijd bewogen : 14h04 - Tijd gestopt : 05h47 - Tot Tijd : 19h52