Welkom » 2018

  Hallenberg - Sauerland

  Landgasthaus Zum Wilden Zimmerman

                         Van 08 - 06 - tot 15- 06 - 2017

Ligging :   Op zo een 12km ten zuidoosten  van Winterberg .

 Info Landgasthaus : zie Logies

Dag 1 - Vrijdag  08/06/: ( GPS routeWij zijn vertrokken om 9h05 uit Brugge , met de wagen , daar er de ganse week slecht weer voorspeld was. En gelijk hadden ze want op de heenweg hebben we 3/4 v/d route in de regen waarvan enkele malen een echte wolkbreuk was, en iedereen reed op de snelweg maar een 60km/uur. Van de volgende dagen 1 maal zonder regen. Aankomst om 15h05 ,kamer 11(straatzijde), mooi hotel Kamer ok, als de rest van het hotel. Het eten prima, deze avond :Buffet:  Lasagne, friet, puree, wortelen , bloemkool, broccoli , 2 soorten saus , 3 soorten vlees , en een vanillepudding als dessert. 

Dag 2 - Zaterdag  09/06/: (Rit 5):

Een goed uitgebreid ontbijt , lunchpakket zelf te maken drankje krijg je ook. Na de rit een lekkere douche , en dan op de terras en wachten tot het tijd was voor het eten , vandaag was het een uitgebreide BBQ ,mmm lekker, daarna hebben we een partijtje gebowld op de kegelbaan.

Dag 3 - Zondag 10/06/: (Rit 6

Na de rit idem als gisteren , en als eten : Soep , een groenten rap , asperges met saus , gestoomde patatjes en vlees . en als dessert een fruitschaal. Vandaag terug bowlen en terras.

Dag 4 - Maandag 11/06/: (Rit 7)

Vandaag hadden we als eten Soep, groenten , gebakken patat , varkenssneden , en een fruitmousse als dessert ,geen bowlen maar wel op terras.

Dag 5 - Dinsdag 12/06/:  Vandaag rustdag ,regendag 's morgens zijn we wel de grootste stoel van Europa gaan zoeken en gevonden juist voorbij Liese , die stond ver in een veld , in de namiddag zijn we Hallenberg gaan bezoeken. Het avondeten : Goulashsoep ,gefrituurde uien , met vleesbrood met daarop een spiegelei , en Amerikaanse Chips , mokkamousse . Bowlen terrasje. 

Dag 6 - Woensdag 13/06/: (Rit 3)

Eerste deel van de rit naar de Attahohle in Attendorn , nadien deel 2 retour hotel. Eten : Soep , Gordon Blue met bloemkool en broccoli met saus , en patat in de pel , Chocolademousse.

Dag 7 - Donderdag 14/06/: (Trip 4)

Een mooie rondrit door de vele dorpjes , het laatste avondmaal was : Aspergesoep , vlees , rode kool , en noedels en een lekker sausje , fruitcoctail met slagroom , en dan een laatste terras .

Dag 8 - Vrijdag 15/06/: Na  het ontbijt vertrokken , terug in Brugge rond 4uur en in Oostende rond 4uur 20, dit kwam daar we op de ring van Brussel in de file stonden.

 

Besluit : Jammer van het weer , toch iedere dag een beetje regen gehad, maar voor rest geen klagen , en zeker niet v/h hotel mooi, vriendelijke service, en voldoende stalling om motoren te plaatsen , en voor en achter plaats voor wie met de wagen is.  Dit hotel verdiend een 9/10 .

Zo dit was het tot een volgende.